ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1200 ГРН ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНО!!!ПОМЕЛ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО ПІСЛЯ СПЛАТИ ЗАМОВЛЕННЯ :)
Статті

Що можна додати до кави

Що можна додати до кави

Більшість людей без розуму від кави. Але як можна урізноманітнити смак гарячого напою? Для того, щоб усунути гіркоту, в каву іноді кладуть цукор. Є багато видів цукру, навіть спеціально для кави. Смак змінюється залежно від того чи він рафінований чи ні. Смак нерафінованого цукру яскравіший через те, що в ньому є патока. Зазвичай патоку додають до рафінованого цукру.

Вибір цукру - тонка справа, що залежить від особистих переваг. Існує ідеальний підсолоджувач – цукрова пудра. Через дрібний помел вона дуже швидко розчиняється.

Молоко

Популярним додатком до кави вважають молоко або вершки. Фахівці рекомендують додавати знежирене молоко, бо воно легше утворює піну. Температура молока дуже важлива. Молоко має бути холодним. Збиті вершки прикрасять будь-яку каву. Згущені вершки зроблять смак кави ніжнішою.

Какао

Какао додасть каві шоколадного смаку. Коли варитимете каву, додайте в неї ложку какао і ви не пошкодуєте.

Спеції

Зазвичай ми їх додаємо до страв або під час приготування. Спробуйте й у каву. Відмінний смак додасть мускатний горіх, лаванда та кардамон. Дрібка спецій у мелену каву ідеально з нею поєднуватиметься.

Екстракти

Екстракти роблять каву ароматною, додають нотки свіжості. Ванільний або кокосовий екстракт добре буде поєднуватися з вашим напоєм. На одну чашку достатньо чайної ложки.

Кориця

Кориця додає напою солодкий смак і надає невелику гіркуватість. Є чудовим доповненням до кислих сортів арабіки. Таку каву готують із меленої кориці або опускають у чашку цілу паличку на 5 секунд.

М'ята

Свіжий лист м'яти зробить смак напою освіжаючим. У гарячій каві вона максимально виявляє свої корисні властивості і при цьому заспокоює нервову систему.

Сіль

Кава вийшла занадто гіркою? Не проблема. Якщо додати в нього сіль, то можна позбутися цього післясмаку. Головне не переборщіть. Однієї дрібки буде цілком достатньо.

Ваніль

Ваніль забезпечує смачний запах кавового напою. Опустіть у напій цілий стручок і трохи зачекайте.

Імбир

Свіжий корінь імбиру або чайна ложка імбирного порошку однозначно прикрасять смак вашої кави. Напій вийде в міру гострим і бадьорим.

Чорний перець

Хочете запашну зігрівальну каву? Тоді вам потрібний чорний перець. Для цього ефекту достатньо додати кілька горошин перцю до свіжозавареної гарячої кави.

Для любителів екзотики теж дещо є. Ви можете додати до кави прянощі, горіхи або сухофрукти. Деякі ягоди та фрукти відмінно додають яскравості до кави. Ананас, апельсин, лимон та вишня додадуть соковитого аромату напою. До нього також можна додати шматочки фруктів та сиропи.

Не варто забувати ще й про шоколад. Він один з основних добавок до кави. Шоколадною пудрою можна посипати будь-яку каву з молоком. Це красиво та смачно. Як варіант, є ще й розтоплений. Смак кави помітно стане солодшим. Молочний і чорний плитковий шоколад підійдуть як десерт.

Схожі статті

Всі ми добре знаємо, що таке американо, еспресо та капучино. Але правду кажучи, це тільки вершина айсберга під назвою кавовий асортимент....
Купуючи в магазині улюблений сорт кави, ми рідко замислюємося про те, чому різні напої відрізняються смаками і як виробники досягають сам...
Якщо ви хочете, щоб кавова якомога довше залишалась ароматною з характерним присмаком, вам необхідно знати, як зберігати к...

Каталог

Наш Адреса:
03142, Київ бульвар Вернадського, 36
Академмістечко
Графік роботи:
Пн-Пт з 9.00 до 18.00
Сб з 10.00-17.00
Нд - вихідний
Залишити замовлення на сайті 24/7
Ми в соціальних мережах:
Контактні телефони

Графік роботи:

Пн-Пт  з 9:00 до 18:00

Сб з 09:00 до 16:00

Нд : вихідний

Заявки на сайті: 24/7

Загальна сума ЕКО допомоги
4 465 грн
0